Субота, 27 Квітня, 2024

Автобуси не для всіх: в Каневі відновлюється рух автобусів, про те є обмеження

Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Канівському виконкомі, прийняла рішення відновити роботу громадського транспорту в місті. Таке рішення було прийнято на спільному засіданні Канівської міської ради та Канівської РДА, яке відбувалося в четвер, 21 травня. Про це йдеться на сайті Канівської міської ради. Далі на cherkasy-future.

Відповідно до рішення, міський транспорт відновить свою роботу з 25 травня. За словами одного із місцевих перевізників, 25 травня також відновляться обласні перевезення, а починаючи з 1 червня також відновлять і між обласні перевезення. 

Незважаючи на це, під час перевезень будуть діяти певні правила карантину. Зокрема, в автобусі можна буде знаходитися лише в масці. Окрім цього, кількість пасажирів відповідатиме кількості сидячих місць. Що ж стосується між обласних перевезень, то тут кількість пасажирів буде обмежена до 50 відсотків від кількості сидячих місць.

Керівництво Канівського автовокзалу запевняє, що КП повністю готове до відновлення роботи. Зокрема директор підприємства Богдан Припіяло запевнив, що персонал проінструктований та має в достатній кількості безконтактні термометри, а також засоби дезінфекції. Повідомляє dzvin.

Наразі автобуси ходять по дещо скоригованому графіку, говорять перевізники. Наразі відбувається вивчення ситуації. Відслідковується пасажиропотік. Перевізники говорять, що після того як ситуація стане більш-менш зрозумілою, буде прийматися рішення чи пускати автобуси за звичним графіком і чи не будуть вони збитковими.

Чого точно поки що не буде так це пільгових рейсів. Комісія ТЕБ вирішила, що наразі це не доцільно, оскільки відповідна категорія людей перебуває в зоні ризику, а тому повинна лишатися на самоізоляції.

Що ж стосується транспорту, яким медпрацівники діставалися роботи, було прийнято рішення і надалі здійснювати такі перевезення.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.