Понеділок, 29 Квітня, 2024

Тіна Кароль долучилася до благодійної ініціативи «Здійсни мрію» та відвідала «Школу супергероїв» ОХМАТДИТу

Співачка, народна артистка України Тіна Кароль здійснила мрію маленького Ромчика та подарувала лікарні ОХМАТДИТ автомобіль, створений за малюнком хлопчика, а маленькому мрійнику – точну зменшену копію, розповідає сherkasy-future.

мрія

мрія

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проект #моядитячамрія – це так званий арт-марафон, який розпочався весною 2018 року. Вже з вересня в українських школах почали проводити уроки мрій та навчати дітей мріяти широко та досягати мети. Ініціатива розроблена найкращими вчителями спільно з Освіторією та Наталею Мосейчук. Наразі діти з усієї України малюють свої дитячі мрії, а відомі та впливові особистості втілюють їх у життя.

Тіна Кароль приїхала до київської  лікарні ОХМАТДИТ, аби поспілкуватися з дітьми та дати декілька порад, керуючись власним досвідом:

«Це така важлива справа, повірте. Я також у своєму житті пройшла непростий шлях і була серед тих, хто боровся. Сьогодні хтось бореться за дитину, за чоловіка, за дружину. Ми усі по життю боремося. Ми дуже сильна нація. Головне бачити на своєму шляху інші долі та допомагати. Пройшовши шлях я усвідомила, що допомога – це є 50 % мого «Я». Є сцена – це допомога людей, зцілення через пісню. І є благодійна справа, коли я можу допомогти іншим.», – розповідає Тіна.

мрія

Також, Тіна Кароль відвідала «Школу сепергероїв» ОХМАТДИТу та провела міні-урок. Співачка поділилася власним баченням поняття «мрія». Відтак, Тіна вважає, що бажання – це щось особисто для тебе. Натомість мрія – вона за для чогось, коли ти хочеш зробити щось для всіх та покращити світ.

Насамкінець, Тіна разом з дітками висадила кущ малини, який виростила на власному городі та привезла до лікарні. Наталя Мосейчук запропонувала, аби діти зробили це власноруч у своє задоволення.

Додамо, 1-го червня у День захисту дітей акція #моядитячамрія стартує в Одесі. Арт-марафон відбудеться у закладі «Компот» на Дерибасівській, з ініціативи БФ «Ти не один». Дітей навчатимуть малювати мрії та здійснюватимуть їх. Усі кошти від продажу дитячого меню підуть на благочинність.
 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.