Субота, 4 Травня, 2024

Нова рада: рішення для молоді прийматимуть юні фахівці

На Черкащині впевнено прямують до вирішення одного з важливих завдань на порядку денному – створення комфортного життя для молодої громади. Сьогодні в Шполянській ОТГ планують створити консультативно-дорадчий орган, котрий допоможе новим обличчям проявляти себе. До того ж, молоді люди матимуть змогу отримати необхідне фінансування, аби втілювати в життя цікаві й необхідні проекти, повідомляє cherkasy-future.

Як же гарантувати дієву участь молоді у процесах, що стосуються оновлення та покращення країни? Молодіжна рада – новий орган при міській раді – залучатиме юних містян брати участь у вирішенні злободенних питань та проявляти власну ініціативу для покращення життя молоді в цілому. Наразі сфера молодіжної політики вже поповнюється молодими, талановитими та небайдужими фахівцями.

Нещодавно міський голова Шполянської ОТГ Сергій Кравченко представив молодим та перспективним учням основні умови участі в новій раді з питань молодіжної політики. Координатором нового органу виступатиме начальник відділу економічного розвитку та інвестицій Наталія Коваль.

Молодіжна ініціатива – надзвичайно ефективний інструмент, що забезпечує волевиявлення, активну громадянську позицію та соціальну інтеграцію. Юні спеціалісти мають брати активну участь в усіх аспектах життя молоді: освітньому, соціальному, культурному та політичному.

Депутати в свою чергу одноголосно проголосували за ідею створення нового органу для молоді та запевняють – тепер жодного рішення для молоді без участі молоді. Головна мета – забезпечити молоді усі необхідні умови та можливості для формування власного майбутнього.

Додамо, молоді та ініціативні мешканці населених пунктів охоче долучилися до участі в створенні ради та впевнено проявляють бажання змінювати життя громади на краще. Прийом заявок на участь в молодіжній раді вже завершується. Установчі ж збори будуть проведені наприкінці травня.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.