Субота, 27 Квітня, 2024

Черкаські тролейбуси відновлюють рух, але возитимуть «особливих» пасажирів

Виконавчий комітет Черкаської міської ради вирішив відновити роботу громадського транспорту. Про це повідомляє сайт міської ради. Однак користуватися ним зможуть лише певні категорії населення. Далі на cherkasy-future.

Так, 22 квітня, виконком вніс зміни до свого рішення, яке стосувалося зупинки громадського транспорту. Депутати проголосували про розширення категорій людей, які можуть пересуватися по місту громадським транспортом. Відповідно до рішення, користуватися транспортом тепер зможуть працівники: терцентрів, «Укрпошти», Державної служби з питань безпечності харчових продуктів, СІЗО, ДСНС, судів, податкової, поліції, казначейства , пенсійного фонду, Антимонопольного комітету, Комунальних підприємств та установ Черкаської міської ради, “Черкасиобленерго”, центру зайнятості, комунальних аптек.

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко говорить, що таке рішення було прийнято через продовження карантину до 11 травня. Оскільки є категорії громадян які наразі працюють і забезпечують життєдіяльність міста та громади, черкаський виконком вирішив піти їм на зустріч.

Для того аби мати право проїзду в громадському транспорті, пасажир повинен мати при собі посвідчення особи, видане відповідною установою. Анатолій Бондаренко додав, що кількість пасажирів буде відповідати кількості сидячих місць. Крім цього, будуть дотримуватися всі необхідні санітарні норми.

Член виконавчого комітету Діана Тяско уточнює, що для медиків, які раніше буде ходити окремий транспорт. Він матиме на лобовому склі знак медичного хреста. Для інших громадян будуть подані загальні тролейбуси. Запускати до них будуть лише при наявності маски, рукавичок та посвідчення від підприємства. Ціна проїзду коштуватиме три гривні. Вона також додала, що наразі курсуватимуть тільки тролейбуси, оскільки маршрутники поки не виявили бажання перевозити містян.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.