П’ятниця, 29 Березня, 2024

Нове оглядове колесо для черкащан

Олександр Радуцький, директор КП “Дирекція парків”, перший секретар Черкаського міського комітету Соціалістичної партії України. Прокоментував події, які чекатимуть наше місто в найближчій час.

Радуцький, планує встановити нове Колесо огляду для черкащан. Новини на сайті майбутнього “Черкаси.future” Розташування буде на старому місці, матиме сучасний вигляд і однозначно безпечнішим ніж було.

Нові підпірні стійки зроблені не з швелера, а труб і матиме не тільки естетичний вигляд, а й практичність, довговічність. Презентація нового оглядового колеса планується на відкриття паркового сезону навесні.

Перше колесо в Черкасах мало назву “Чортове” було встановлено в 1970 році. Після того, як на посаду директора КП “Дирекція парків” був призначений Радуцький, “Чортове Колесо” було розібрано, іржа пошкодила більшу частину металу і його використання було вже небезпечним.

Нова конструкція виготовлена кращими спеціалістами в цій сфері. На їх рахунку вже декілька конструкцій по Україні та Європі. Колесо огляду вміщатиме двадцять кабінок в яких спокійно зможуть розташовуватися 4 особи.

Перед кожною посадкою людей, буде проводитись інструктаж по техніці безпеки та правилами експлуатації. Олександр Радуцький запевнив, що нове Колесо буде видно з усіх точок міста, навіть в темряві так як кожна кабінка і сама конструкція світитимуться яскравими лед-лампами.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.