П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Реконструкція тисячі будівель

На Черкащині вже декілька місяців ведуться ремонтні роботи які було прийнято в експлуатацію. За даними статистики Головного управління у Черкаський області, в експлуатацію прийнято 80 тисяч квадратних метрів будівель нового будівництва. Про це наголошує сайт “Черкаси.future”.

Обсяги прийнятого житла у міських поселеннях зменшилися на 12,8% і становили 85,1% загального обсягу житла, прийнятого в експлуатацію, у сільській місцевості – збільшилися на 10,4% (14,9%).

Найбільше введено житла в обласному центрі – 49,6% від загального обсягу збудованого житла в області, друге місце посідає м.Умань – 26%. У будинках із двома й більше квартирами прийнято в експлуатацію 44,9 тис.м2 (55,8% загального обсягу житла), в одноквартирних будинках – 35,6 тис.м2 (44,2%).

У січні–вересні 2018р. прийнято в експлуатацію 1002 квартири, з них у міських поселеннях та сільській місцевості, відповідно, 913 та 89 квартир. Загальна площа однієї квартири в середньому по області становила 80,3 м2.

  На сьогоднішній день в план реконструкції будівель містить приблизно така сама кількість будинків. Зараз бюджет сформовано і спрямовано на реконструкцію не тільки квартир, а й дошкільних і шкільних приміщень, медичних закладів і установ.

Наразі гостро стоїть питання по експлуатації гімнастичного центру “Спартак”, об’єкт має проблеми з технічною документацією та досі не зданий в експлуатацію. Відтак, заняття юних спортсменів були призупинені на період усунення виявлених недоліків.

Усунення недоліків на невизначений час припиняє роботу центру на не визначений термін. Із недоліків нараховано відсутність дизельного генератора та резервних кабелів живлення.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.