Неділя, 28 Квітня, 2024

У Черкасах хочуть запровадити месенджер для зручнішого користування громадським транспортом

У Черкасах серйозно обговорюють питання щодо розробки електронного сервісу для більш зручного користування громадським транспортом. Наразі помічник міського голови Павло Мосійчук пропонує молодим та талановитим фахівцям долучитися до проекту, аби втілити задум в життя, повідомляє cherkasy-future.

Павло Мосійчук – громадський активіст, один з ініціаторів транспортної реформи в Черкасах. Він розповів, що має намір втілити ідею створення у Черкасах нового електронного сервісу, що полегшить користування громадським транспортом. Про те, що нині розшукують справжніх професіоналів з питань розробки ботів для месенджерів помічник мера повідомив на власній сторінці у Фейсбук.

Ініціатори  проекту закликають усіх небайдужих громадян долучатися до розробки, адже це допоможе зробити життя містян простішим, а користування громадським транспортом – приємнішим.

Висунуті наступні ідеї:

  • Створення чат-ботів для месенджерів, за допомогою яких пасажири зможуть дізнаватися розклад руху того чи іншого маршруту. Тобто, кожен зможе окреслити зупинку, на якій перебуває, надіслати у месенджер запит та отримати розгорнуту інформацію про місцезнаходження та подальший рух транспортного засобу.
  • Також, уважні пасажири матимуть можливість зафіксувати певну подію чи порушення у діяльності громадського транспорту та надіслати інформацію у службу підтримки. В результаті, це допоможе швидше вирішувати проблемні ситуації та зробить життя черкащан комфортнішим.

Саме зараз організатори заохочують небайдужих черкасців, талановитих спеціалістів в IT-галузі та розробці месенджер-ботів приєднатися до втілення проекту.  Учасники можуть звертатися у Фейсбук  або надсилати заявки на електронну пошту [email protected].

Нагадаємо, 25 квітня мер міста Анатолій Бондаренко підписав наказ про призначення Павла Мосійчука своїм помічником. Анатолій Васильович зазначив, що Мосійчук опікуватиметься питаннями транспорту в Черкасах.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.