Субота, 20 Квітня, 2024

Експлуатація нового будинку в Черкасах

Найбільший виробник засобів захисту рослин ТОВ “Фабрика агрохімікатів” побудував центр з переробки відходів виробництва. Приблизно 7 гектарів землі було спрямовано на по будування нового підприємства.

Ільченко зазначив, що центр по утилізації і переробці відходів виробництва, необхідний для захисту екосистеми міста і області від впливу токсичних речовин. Новини архітектури та майбутнього на сайті Черкаси.future

Інспекцією архітектури та будівництва було прийнято рішення прийняти в експлуатацію новобудов підприємства. Починаючи з 2015 року підприємство агрохімікатів почало активну участь у формуванні прогресивного виробництва добрива та утилізації відходів.

Впровадження таких стандартів – досить складний і відповідальний крок у становленні успішної системи менеджменту кожного підприємства, незалежно від сфери діяльності і серед підприємств хімічної промисловості України зовсім небагато підприємств, які отримує впровадження жорстких вимог міжнародних стандартів.

Цех, що складається з 40 виробничих ліній. З них 6 – автоматичні, 30 – напівавтоматичні, 4 лінії для виробництва родентицидів (засобів для захисту від гризунів), а також окрема лінія для виробництва тари. Новобудова передбачає майже 50 робочих місць для майбутніх працівників.

Замовник будівництва – ТОВ «Фабрика агрохімікатів». Це підприємство спеціалізується на виробництві засобів захисту рослин та речовин для підвищення врожайності сільськогосподарських культур і поліпшення якості рослинницької продукції.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.