П’ятниця, 26 Квітня, 2024

У Каневі відремонтували більше 50 вулиць

За останні п’ять років в Каневі вдалося відремонтувати більше 50 вулиць, а це 123 тисячі квадратних метрів асфальтного покриття. Про це повідомляє сайт міської ради Канева. Оскільки старовинні вулиці міста мають складний рельєф, то і облаштовувати їх не просто. Не зважаючи на це, говорять в міській раді, що року намагаються відремонтувати одну-дві вулиці. Також в міській раді говорять, що перед початком робіт, жителі тої чи іншої вулиці налаштовуються аби замінити мережі комунікацій, аби не руйнувати асфальтне покриття в разі пориву трубопроводів. Кошти на ремонт доріг, надходять до місцевого бюджету від підприємців та підприємств, пише cherkasy-future.com.ua.

Розподіл прогнозованої суми на потреби громади відбувається щороку. До прикладу 2020 році власних надходжень планувалося зібрати трохи більше 171 млн. грн. На цю суму були затвердженні певні видатки, в тому числі на оплату ремонтів доріг 8,14 млн. грн. З них 1,76 млн. – на оплату цьогорічних ремонтів. Решта коштів, трохи більше 6 мільйонів гривень, для розрахунків за роботи минулого року.

З виконавцями ремонтів укладається угода про оплату за виконані роботи продовж 2-х років. Співпраця з підрядником по такій схемі триває вже декілька років. Вона дозволяє, кажуть у міськраді, економити певну суму коштів на інфляційних процесах.

 Всього за 2015-2020 роки на поточні ремонти доріг і прибудинкових територій із міського бюджету було виділено 31,3 млн. грн. За ці кошти відремонтовано в межах 78 тис.м.кв. автомобільних доріг, пішохідних доріжок, міжбудинкових проїздів і тротуарів тощо.

НА капітальні ремонти доріг за це й же період витрачено 22,7 млн.грн. При цьому відремонтовано 45,4 тис.м.кв. дорожнього покриття.

Станом на початок червня цього року виконано ремонтів доріг на суму більше як 2,7 млн.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.