П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Сучасний апарат для ранньої діагностики онкозахворювань

Онкозахворювання в Україні набуває шаленої активності. При цьому, людина про діагноз іноді не здогадується. Нещодавно, на Черкащині в місті Умань, одна із лікарень міста отримала апарат для раннього діагностування онкозахворювань. Більше на сайті Черкаси.future.

Своєчасна діагностика та профілактика на сучасному обладнанні здатна врятувати життя. Нардеп Антон Яценко підтримав лікарню міста та забезпечив сучасним апаратом ректороманоскопом.

Прилад точно виявляє різні патологічні зміни в організмі людини. Ректороманоскопія – метод медичної діагностики, при якому проводиться візуальний огляд слизової оболонки прямої кишки і в деяких випадках дистальних відділів сигмовидної кишки.

Сучасний апарат був просто необхідний для міста. Прилад функціонує у стаціонарі хірургічного відділення Уманської міської лікарні за адресою: м. Умань, вул. Шевченка, 50, Уманська міська лікарня, стаціонар хірургічного відділення (5-ий поверх, оглядовий кабінет).

Лікар Яремчук Володимир, проводить маніпуляції та підготовку апарата для коректного функціонування.

«Для запису на обстеження потрібно спочатку прийти до мене на консультацію, щоб дізнатися про правильну підготовку до обстеження. Підготовка триває декілька днів», ― сказав Володимир Яремчук.

Найголовнішим є те, що Антон Яценко сприятиме подальшому розвитку лікарень міста та підвищить якість надання медичних послуг. І це не єдине чим забезпечили лікарнюдепутати.

Головний лікар, також, подякував за медичні халати, стерильні рукавички, повний набір необхідних ліків, яких  в аптеці не вистачає. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.