П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Сучасний "Комсомолець" на Черкащині

На Черкащині у місті Умань, реконструюють колишній кінотеатр “Комсомолець” на більш сучасний. Нова назва кінотеатру залишається таємницею. Сучасний кінотеатр матиме три нові зали. Актуальні та цікаві події міста на сайті Черкаси.future

Також, світові прем’єри кіно та звичайні кінострічки будуть доступні до перегляду  за ціною від 50 до 150 грн за білет. Про це інформує 04744.info. Реконструкція “Комсомольця” розпочалась у 2018 році, тоді ще вважали, що замість старого приміщення будуватимуть магазин.

Але, про перетворення було відомо вже на офіційній сторінці мерії міста. Уманський підприємець виступив інвестором та вклав 16 мільйонів гривень на реконструкцію. Ніякого магазину, ніяких ТРЦ: інвестор зберіг цільове призначення будівлі.

Вже активно проводять перепланування та демонтують старе оздоблення, крісла яким вже 60 років та відбувається переоснащення техніки. На другому поверсі буде розташований один із 3-ох залів, він і буде найбільшим.

Обов’язково знайде своє місце і кафе для очікування фільму. Для комфорту глядачів вмонтують новітні системи опалення, які швидко нагріватимуть кімнати до 30 градусів. Система аварійного випадку також не залишилась осторонь.Для матусь з малечею меценат також знайде окремий куточок.

Довідково

Кінотеатр «Комсомолець» був відкритий у 1935 році. Тоді він функціонував як дитячий звуковий кінотеатр. У 1965 році відбулося відкриття нового сучасного приміщення кінотеатру «Комсомолець» на 400 місць.

Останній кіносеанс у приміщенні «Комсомольця» відбувся 30 жовтня 2015 року. Кінотеатр закрили через відсутність опалення та застарілу апаратуру. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.