П’ятниця, 29 Березня, 2024

Дружній візит до Канева

Французьке місто Ламберсар продовжують партнерські відносини з містом Канев.

Основним завданням це домовленість про те, що кожна зі сторін повідомляє іншу про виконання необхідних з її боку конституційних процедур для набуття чинності даною Угодою, яка вступає в дію з першого дня другого місяця після дня, коли було отримано останнє повідомлення. Так повідомляє сайт “Черкаси.future”

За часів партнерства було створено безліч різноманітних проектів, які дали можливість розвитку міста. Також Франція надає можливість відомому в  Каневі танцювальну ансамблю відвідати їх місто з гастролями.

Вже 20 років надається допомога по розвитку шкіл, зокрема це школа 6 з поглибленим вивченням іноземних мов, мистецькі школи. Нагадаємо, що делегація з міста Канів також відвідала місто Ламберсар.

Тиждень був вражаючий, безліч цікавих нових знайомств, зустрічей та нарад. Два кращі учні та вчитель з Канева увійшли до складу делегації і були свідками навчання шкіл Пастера і Савіо.

Французи підготували для для українців безліч розваг і цікавих подорожей. Дуже цінним для міста стало повторне підписання угоди про партнерські стосунки між громадами Ламберсару та Канева.

Угоди між громадськими організаціями “Асоціація дружби” міста Каневата”Ламберсар-Канів-Україна”, а також участь у щорічній Генеральній асамблеї французької асоціації.

Канівська міська рада щиро вдячна за теплий прийом і сподівається на майбутню співпрацю.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.