Вівторок, 23 Квітня, 2024

"Черкасиводоканал" вкотре здобуває премогу

Вже вчетверте Черкаський водоканал виборює право на звання кращого підприємством, яке надає якісну воду в побутовій та виробничій сферах. Лідерів визначає “Черкаський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації”. Про майбутнє в розвитку міста на сайті “Черкаси.future” .

“Черкасиводоканал” продовж багатьох років постачає воду, яка за усіма показниками відповідає стандартам і нормам. На відмінну якість впливає сучасна техніка, що коагулює річкову воду за допомогою реагентів вітчизняного і зарубіжного виробництва.

За допомогою інноваційного флокулянта «Optifloc PWG 110», який рівномірно і з правильним дозування хлору та омонізації, очищує воду від токсинів та повністю знезаражує. Гідравлічність, новітньої технології, зменшує ризик прориві труб у 50 разів.

У 2004 році Експертна рада Міжнародної іміджевої програми «Лідери ХХІ століття» визнала «Черкасиводоканал» кращим підприємством України. Цього ж року підприємство визнано переможцем Всеукраїнського конкурсу якості продукції «100 кращих товарів України» за послуги з контролю якості питної води та стічних вод. У 2005 році «Черкасиводоканал» отримав диплом «Провідне підприємство України» у номінації «Житлово-комунальне господарство»-так зазначається в історії досягнень підприємства.

Черкащани підтримують висновки експертів по якості води.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.