П’ятниця, 29 Березня, 2024

Інноваційний простір для міста Черкаси

Інновації у місті Черкаси

Тенденцією, протягом багатьох років, являється – успішний бізнес. Безліч різних підприємств займаються пошуком успіху у власній справі. Черкаси – місто майбутнього, так вважае голова ОДА Юрій Ткачук.

В місті плануют створити сучасний центр для розвитку великих і малих підприємств. Таке рішення, очільник перейняв перебуваючи у справах в місті Київ. Ткаченко на власні очі побачив всю сучасність та вражаючий напрям ідеї. Всі актуальні ідеї на сайті “Черкаси.future” Згодом, в Черкасах був відкритий офіс та школа по розвитку бізнесу.

Юрій Ткаченко, також, планує створити “маленькій світ бізнесу” назвавши його – пробним проектом. Інноваційний простір надасть змогу талановитим особистостям відзначитися та розвивати інноваційний напрям.

Очільник області вважає доцільним, розвивати місто в сфері новітніх технологій та надавати учням вищу бізнес-освіту, робити перші кроки у підприємницькій діяльності. Учні проходитимуть відбір, після визначення кращих, вони будуть мати декілька днів для освоєння аспектів бізнес-плану та створення нового.

Найближчим часом планується відкриття нових сучасних напрямів і удосконалення міста на гідному рівні.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.