П’ятниця, 19 Квітня, 2024

«Інтерактивна карта вакансій»: оновлений пошук замість звичайної газети

Молодь Черкащини може знайти роботу на літній період завдяки сервісу розробленого Фахівцями відділу рекрутингу Черкаського міського центру зайнятості. Постійні пошуки роботи через інтернет, журнали чи пошукові системи ми втрачаємо безліч часу. впроваджено в роботу інтерактивну карту вакансій з використанням «Google maps».Google-карта відображає вакантні робочі місця по районам отримуючи інформацію для працевлаштування. Про та багато іншого розповість сайт cherkasy-future.

Інформація надається різними:

  • Задати пошуковий запит в меню зліва або зазначити, що цікавлять райони на карті.
  • Сервіс показує не тільки адреси підприємств і їх назви, а й назва вакансій, вимоги до претендента, розмір оплати праці та контакти роботодавця.
  • Скористатися Google-картою вакансій можна за допомогою смартфона або домашнього комп’ютера.

Вибрати вакансію недалеко від будинку тепер не складе труднощів. Досить, як зазвичай, ввести параметри вакансій і отримати список відповідних позицій. На карті відзначаються всі вакансії, знайдені користувачем через пошукову систему, в яких роботодавець зазначив адресу. Однак при пошуку вакансій таким способом важливо пам’ятати, що зазвичай розташування компанії-роботодавця і пропонованого місця роботи збігаються але, іноді вони все ж знаходяться в різних місцях. Про це здобувачеві слід уточнювати у роботодавця. Послуга дозволяє дистанційно за допомогою комп’ютерів отримати інформацію про актуальні вакансії роботодавців міста.

фото з вільного доступу до мережі інтернет

Зайшовши на офіційну fb-сторінку Черкаського міського центру зайнятості або за посиланням https://drive.google.com можна здійснити пошук вакансій шляхом переміщення курсору вулицями міста. Або ввівши в пошуковому полі ключові слова, наприклад, назву посади чи професії. І тоді відповідні геовідмітки вкажуть на актуальні пропозиції роботи. Також можна дізнатись про вимоги роботодавців до претендентів, обсяг заробітної плати, контактні дані та фахівців центру зайнятості. Також на цій карті розміщені вакансії для молодих людей на період літніх канікул, виділені вони помаранчевим кольором.

Використовуючи сучасні гаджети, молодь, яка шукає роботу на літній період, дистанційно й абсолютно безкоштовно може переглянути актуальні вакансії та підібрати для себе зручну за місцем розташування та цікаву роботу. Враховуючи позитивний досвід своїх коллег, відповідні Google–карти вакансій також розроблені фахівцями Ватутінської міської філії Черкаського обласного центру зайнятості та Уманського міського центру зайнятості. Робота над удосконаленням сервісу продовжується – щодня уточнюють актуальність вакансій та ведуть моніторинг.

Карту вакансій Ватутінської міської філії Черкаського обласного центру зайнятості можна переглянути за посиланням: https://www.google.com/maps

Карту вакансій Уманського міського центру зайнятості можна переглянути за посиланням: https://www.google.com/maps/d/

Існує ще багато місця для творчих інновацій в інтерактивних картах. Три найосновніші завдання таких карт:

  • Навігація і напрямок до місця роботи
  • Показ відносини і тенденції з географічної боку
  • Показ пам’яток про роботу

Інтерактивні карти

Розвиток технологій за останні 10 років відкрило багато шляхів для створення таких масштабних проектів, що надають дуже великий обсяг інформації про наш світ. Інтерактивні карти приваблюють багатьох тим, що у вас у самого є можливість керувати всіма даними і впливати на зображення. Це і є їх основною перевагою перед звичайними картами. Панорама та масштабування також є одними з головних властивостей інтерактивної карти, так як за допомогою них дуже зручно вибрати те, що потрібно.

Ніяких зайвих символів і позначень

У звичайних друкованих картах, щоб показати який-небудь елемент або об’єкт використовують певні символи, список яких зазвичай наведено в пояснювальній записці до цієї карти. В сучасних інтерактивних картах все набагато зручніше. Вся інформації може бути показана за один клік на позицію об’єкта.Символи іноді бувають необхідні в деяких випадках.

Загальні типи навігації на мапі

Крім панорамування і прокрутки, існує кілька цікавих способів подання цифрових карт. Зверніть увагу, що змішувати і використовувати різні цікаві властивості разом дуже зручно, одне іншому не заважає.Коли користувач бажає розглянути якусь область на карті, у нього є можливість або вибрати певний рівень деталізації, або наблизити вручну до потрібного масштабу. Деталізація карти під час цього збільшується, стає видно більшу кількість об’єктів на карті, стають видні більш дрібні.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.