П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Участь в програмі U-LEAD

Програма “U-LEAD з Європою” працює в усіх 24 областях України. За підтримки U-LEAD були створені ЦРМС у всіх областях, у тому числі уразливих: Донецькій та Луганській на сході України. Про майбутнє міста на сайті Черкаси.future

U-LEAD – це компанія, що надає підтримку у галузях фінансів, децентралізації, регіонального розвитку, комунікації, муніципальних послуг. В цілому, компанія збудувала потужну мережу EGOV4UKRAINE, проект підтримки програми “U-LEAD з Європою”, покращує надання державних послуг і робить управління прозорішим та ефективнішим, розробляючи та впроваджуючи систему обміну урядовими даними.

ЦНАП розпочали співпрацю з 15 організаціями громадянського суспільства, які працюють над залученням громадян до процесу прийняття рішень у приблизно 370 ОТГ. Шляхом проведення спільних семінарів із планування стратегій розвитку громад, бюджету участі, публічних консультацій на різних ОТГ.

Також, компанія провела чотири децентралізаційні “Dehack” за участі 250 осіб, зокрема розробників програмного забезпечення, графічних дизайнерів та представників ОТГ. Серед інших ідей команди все ще працюють над створенням веб-сайту для:

  • аналізу ефективності використання сонячної енергії в громаді
  • розробкою браслету для збору даних з метою запобігання серцевим нападам
  • додатку для оплати комунальних послуг
  • спілкування з місцевою владою в режимі реального часу.

Від нашої області вже братимуть участь 14 наших громад. Саме в них до кінця 2019 року планують відкрити надсучасні центри для надання адміністративних послуг. Нещодавно, стартував третій етап для подання заявок у програмі «U-LEAD з Європою». Метою подання являється створення нових та модернізація старих ЦНАП. Загалом участь у відборі беруть 326 громад України. Результат відбору стане відомим 1 березня 2019 року.

Головним спонсором виступає компанія NIRAS в Швеції. NIRAS – це одна з провідних консалтингових компаній у Північному регіоні. Ідея компанії полягає у створенні стійкої прибутковості в кожному завданні через провідні консалтингові послуги в галузі навколишнього середовища, клімату, будівництва, нерухомості, управління об’єктами, місцевих та робочих рішень.

Компанія налічує близько 160 офісів у Стокгольмі, Гетеборзі, Мальме, Норрчепінгу та Лінчепінгу. Провідні клієнти компанії – це підприємства всіх галузей від органів влади, муніципалітетів, окружних рад, університетів і коледжів, до невеликих компаній.

Прислухаючись до потреб клієнтів, NIRAS створює творчі, прибуткові та довгострокові рішення в тісній співпраці. Кожне завдання є унікальним, і компанія має широкий спектр послуг як для комплексних рішень в міжнародній перспективі, так і для місцевих рішень у конкретних сферах.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.