П’ятниця, 29 Березня, 2024

Зручний спосіб отримати кредит онлайн — «Ваша Готівочка»

Наскільки зручно оформити кредит онлайн на карту від компанії Ваша Готівочка?

У всьому світі зараз спостерігаються стрімкі темпи зростання ринку мікрофінансових організацій. Такий динамічний розвиток цієї галузі пов’язан з високим попитом на мікрофінансування з боку населення. МФУ намагаються бути максимально ефективними і знаходити все нові засоби залучення клієнтів до своєї послуги, щоб мати можливість конкурувати з традиційними банками. Мікрофінансові компанії впроваджують в свою діяльність сучасні технології, а стрімкий розвиток інтернету та ринку мобільних гаджетів дозволив їм запропонувати максимально затребувану і зручну послугу кредит онлайн на картку, що зробило їх сильними гравцями в фінансовому секторі.

На сьогоднішній день мікропозика стала універсальним рішенням багатьох фінансових питань українців, коли гроші потрібні прямо зараз, а зарплата буде через пару тижнів. МФУ «Ваша Готівочка» створила доступну і легку систему співпраці зі своїми клієнтами, щоб максимально ефективно вирішувати проблеми з грошима українських громадян. Наприклад, на сайті МФУ можна подати заявку і оформити кредит на карту онлайн в Україні без будь-яких застав і поручителів з мінімальним набором документів і реальною перспективою отримати гроші в борг, навіть якщо у клієнта зіпсована кредитна історія.

До переліку зручностей мікропозики можна також віднести можливість отримати кредитні кошти на будь-яку банківську карту, яка вже відкрита і на її оформлення не потрібно додатково витрачати час та сили. Після отримання позитивного рішення по позиці гроші перераховуються на кредитну, зарплатну або накопичувальну карту в найкоротший термін. Сам процес схвалення займає не більше 15 хвилин, якщо кредит онлайн на картку оформляється вперше (витрачається час на реєстрацію в системі), і до 5 хвилин при повторному зверненні. Це дійсно оперативна фінансова допомога.

МФУ Ваша Готівочка характеризується низьким ризиком відмови в отриманні кредитних коштів. Практично 98% користувачів, які звертаються за фінансовою допомогою, гарантовано отримують її. Справа в тому, що мікрофінансові компанії відрізняються особливою лояльністю до клієнтів у порівнянні зі звичайними банками. Так, наприклад:

  • Не береться до уваги кредитна історія позичальника.
  • Відсутнє обов’язкове документальне підтвердження платоспроможності у вигляді довідки про доходи.
  • Широкий віковий діапазон потенційних клієнтів (від 18 до 70 років).
  • Мінімальний набір документів (паспорт громадянина України, ІПН, банківська карта).
  • Відсутня обов’язкова вимога в наданні компанії телефонів родичів, інформації про сторінки в соцмережах позичальника, ксерокопії документів або їх фото, а також фото самого клієнта з паспортом або банківською картою.

кредит

Всі, хто звертається за фінансовою допомогою в компанію «Ваша Готівочка» можуть розраховувати на кредит онлайн на картку в розмірі від 200 до 7000 гривень на термін від 1 до 16 днів. Важливо розуміти, що закрити займ можна в будь-який день достроково, виплативши додатково тільки відсотки (2% щодня від суми) за дні користування грошима. У разі, якщо в клієнта виникли проблеми і він не може погасити всю суму вчасно, передбачена послуга пролонгації позики. Для цього необхідно зайти в свій зареєстрований на сайті аккаунт і натиснути на кнопку “Продовжити”, далі вибирається новий термін кредиту і оплачуються тільки відсотки за попередні дні користування грошима. Таку процедуру можна робити необмежену кількість разів без втрат для клієнта в кредитному рейтингу мікрофінансової компанії.

Кредит онлайн від МФУ Ваша Готівочка – це можливість отримати гроші в борг цілодобово без вихідних і святкових днів. Швидкість і результативність оформлення позики не змінюється в залежності від періоду доби. Найважливіше при заповненні заявки вказувати достовірні і правильні особисті дані, щоб не опинитися в чорному списку МФУ. В такому випадку буде складно розраховувати на оперативну і комфортну фінансову підтримку в будь-яких складних життєвих ситуаціях.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.