Четвер, 28 Березня, 2024

Без контакту з представниками влади: в Україні запрацював "Он-лайн будинок юстиції"

Нещодавно, новий та зовсім модернізований сайт для черкащан був представлений задля забезпечення та отримання послуг без контакту з представниками влади. Інформує Мінюст та сайт Черкаси.future.

Кожен користувач отримає необхідні сервіси в електронному режимі за допомогою якого ви можете отримати повторні документи про державну реєстрацію актів цивільного стану: свідоцтва про народження, шлюб, розірвання шлюбу, смерть, зміну імені, а також відповідні витяги з Державного реєстру актів цивільного стану громадян і здійснити державну реєстрацію громадської організації, зі статусом юридичної особи.

В онлайн-режимі запровадили ті послуги, надання яких викликає на даному етапі найбільші черги, створює бюрократію і сприяє виникненню зловживань. Он-лайн будинок юстиції — це повністю прозора автоматизована система, що надає такі можливості як:

  • Реєстрація бізнесу та ГО. Державна реєстрація юридичних та фізичних осіб-підприємців онлайн, не виходячи з дому або офісу. В даному розділі ви можете пройти реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців.
  • Зареєструвати повторну видачу документів. В цьому розділі ви можете повторно отримати документи про державну реєстрацію Актів цивільного стану, а також відповідні витяги з Державного реєстру актів цивільного стану громадян.
  • Отримати інформацію з реєстрів. Отримання необхідної інформації з електронних реєстрів державної влади.
  • Перехід у соціальний ліфт. Тобто — потрапити на роботу до органів державної влади можна без протекції, без зв’язків та грошей, достатньо лише відгукнутись на вакансію.
  • SMS-маяк. Можливість відстежувати статус будь-яких об’єктів нерухомого майна у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.
  • Отримати ЕЦП. Онлайн замовлення пристроїв, які є носіями ЕЦП, для фізичних та юридичних осіб, що пройшли тестування на предмет сумісності з Єдиним та Державними реєстрами Міністерства юстиції України.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.