Четвер, 25 Квітня, 2024

На Черкащині представили туристичний буклет для комфортної подорожі

Як за один тиждень об’їздити майже весь гетьманський і козацький край – Черкаську область? Побувати на батьківщині Богдана Хмельницького і Тараса Шевченка, зазирнути до містичного Холодного Яру і помедитувати в буддистському храмі «Білий лотос»? Ми хочемо поділитися з вами цим секретом і запрошуємо в захопливу подорож. Більше про майбутні зміни міста на сайті Черкаси.future.

Ми разом погріємося біля багаття поруч з Гайдамацьким ставом і розвідаємо, де ж у цих краях жив Пушкін і написав своє «Лебедине озеро» Чайковський. Відвідаємо місця, добре знайомі всім за підручниками історії, і дізнаємося про бюджетний відпочинок на Черкащині на лоні природи, поєднаний з комфортним проживанням.

Черкаська область для жителів багатьох регіонів досі залишається «білою плямою» на карті України. Її абсолютно незаслужено обходять стороною: багато хто просто не знає, навіщо сюди їхати. Ми хочемо заповнити цю «прогалину» і показати дивовижні місця, пов’язані з історією України завдяки туристичному буклету.

Для допитливих, шопоголіків, гурманів, дітей, любителів пригод, еко-туризму чи місць сили – Черкащина туристично багатогранна. Департамент регіонального розвитку облдержадміністрації розробив та представив сучасний буклет «Подорожуй Черкащиною ЗАРАЗ!».

Десять розділів – десять туристичних спрямувань: саме так скомпонували новий буклет. Тут є інформація для допитливих, любителів місць сили, музейних фанів, любителів івентів, гурманів, а також любителів пригод, еко-туризму, любителів комфорту, дітей, шопоголіків.

Втім, не зважаючи на широкий тематичний спектр, представлений у буклеті, у Департаменті відзначають, що у виданні показали лише частину місць, де варто побувати.

“Черкащина не лише про Богдана і Тараса, – каже директор Департаменту регіонального розвитку Роман Карманнік – Вона про місця сили, фестивалі та івенти, розваги, унікальні пам’ятки, активний відпочинок, атракції, магазини, смачну кухню, розмаїття культур. Тут оживає історія і поєднується з яскравим ЗАРАЗ. А головне – Черкащина про талановитих людей. Вона така різна. Вона для всіх!”

Наразі буклет доступний у друкованій та електронній формі. Над англомовною версією нині працюють. Повідомляє прес-служба ОДА. 

Електронний варіант тут: https://goo.gl/qeBeU3

 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.