Субота, 27 Квітня, 2024

Безкоштовна практика англійської мови у Черкасах

Нещодавно в Уманському державному університеті проводився тренінг з підвищення кваліфікації та наявності якості освітніх досліджень для освіти України. Запрошені науковці із різних вишів зібрались для обговорення покращення якості навчання в вищих навчальних закладах. Більше ніж 20 закладів України брали участь у Тренінгу. Цікаві події міста на сайті Черкаси.future

Тренери, які були присутні на заході навчали молодих науковців, як досягнути міжнародного рівня навчання. Проводили майстер-класи та знайомились з удосконаленими методиками направленими на забезпечення якісної освіти.

Атмосфера тренінгу дозволяє об’єднати знання і досвід, як тренера, так і всіх учасників групи, в результаті чого можна отримати відповіді на питання, вирішення яких в індивідуальному порядку зайняло б не один рік. Знання купуються в тісному зв’язку з практичним їх застосуванням, тому засвоюються вони швидко, а застосувати їх на практиці можна вже на наступний день після тренінгу, на одному з подібних курсів.

Крім цього, тренер розробив свою програму максимально насиченою, продуктивною, ретельно відібравши матеріал так, щоб учасники отримали практичні інструменти, поради, рекомендації до дії. Для вчителів початківців проведено знайомство з навчальними комплексами, комунікативною методикою, сучасними тенденціями в освіті.

Знання, отримані протягом п’яти або шести років навчання в університеті, повинні бути застосовані на практиці, закріплені, узагальнені. Тренінг допомагає зібрати розрізнені спосіби в єдину картину, допоможе не зробити так, щоб перші учні постраждали тільки тому, що були першими.

Крім цього, надають додаткові навчальні матеріали в електронному або друкованому вигляді, які допоможуть урізноманітнити хід уроку і стануть основою для особистої скарбнички навчальних ресурсів.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.