П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Всеукраїнський форум для студентів ЧДТУ

Студентів Черкаського Державного Університету потішила гарна новина про прийняття участі у третьому Всеукраїнському форумі для студентів “Студентство – авангард державотворення”. Більше інформації про майбутнє на сайті Черкаси.future

До роботи долучились кращі студенти, майбутні спеціалісти політичної філософії. Продовж декількох днів учні повністю поринули у сферу журналістики та мали змогу відчути себе в ролі головних редакторів. Форум було створено задля того щоб кожен зі студентів відчув на собі, що таке справжня та цікава робота.

Учасники проекту мали змогу взяти участь у реалізації спільних проектів. Обов’язковий етап – навчитися налагоджувати відносини один з одним та приймати спільні рішення. Проект Всеукраїнського форуму став аналогом вже наявного Британського форуму.

Британська Рада зацікавлена у розвитку навичок українських дітей. Це дійсно об’ємна програма в яку було покладено не мало сил. Якщо брати до прикладу студентів самої Британії то для них освіта відіграє важливу роль. Участь студентів та їх вплив на щоденне покращення освіти та захисту прав студентів надзвичайно цінується.

Сама програма форуму містить різнопланові задачі для досягнення мети. Найпрогресивнішими стали основи ведення діалогу, ефективність роботи команди та багаж досвід від студентів Великої Британії. Студентський форум нічим не поступився закордонному.

Організована спільна праця дала можливість правильно розподілити посади між учнями. Спікерами та модераторами форуму стали практики, які тривалий час уже працюють над формуванням свідомого громадянського суспільства.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.