Вівторок, 16 Квітня, 2024

"Інститут здоров'я рослин" відчиняє двері для майбутніх студентів

Вже 17 років, кандидат хімічних наук Володимир Малиновський веде успішну практику в установах Німеччини, США та Швейцарії. Але його мрія була, поділитися досвідом і в рідній Україні. Найважливіше на сайті  “Черкаси. future” .

Вбачаючи великий потенціал українського розвитку в галузі біохімії, було прийнято рішення створити інноваційний проект, який виділявся своєю унікальністю. Малиновський став головним в проекті і почав активно втілювати в життя заплановані дії закордонних спонсорів.

За місяць, після успішного показнику і динаміки у розвитку, було вирішено створити “Інститут здоров’я рослин” аналогів якого немає жодне місто України. Він має особливу концепцію, зорієнтовану передусім на соціальність, зрозумілість і корисність.

Його модель і структура дозволяє інтегруватися в міжнародний науковий та інформаційний простір як на рівні людини, так і на рівні компанії й країни. А обладнання провідних виробників США, Японії та Європи дасть змогу безпосередньо брати участь у розробках нових рішень, співпрацюючи з українськими й закордонними вченими та організаціями.

Майбутніх студентів запрошують на навчання де вони матимуть змогу освоїти практичні навики цікавої професії в лабораторіях інституту. Матимуть змогу відвідувати поля з можливістю надавати правильне оцінювання, а також відвідати різноманітні заходи та конференції міст і областей.

«Це унікальний для України проект, – розповідає координатор проекту Олег Загородній. – Стажування розпочнеться у березні 2019 року і триватиме 6 місяців. Студенти стажуватимуться як у лабораторіях «Інституту здоров’я рослин» в Черкасах, так і на базі науково-дослідних господарств своїх університетів. Крім того, ми дамо їм можливість попрацювати з регіональними технічними експертами. Окрема програма передбачена для студентів аграрних коледжів».

Тому, кожен хто прагне навчатися у найвідомішому Черкаському інституті, потрібно вже подавати заявки на прийняття.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.