Неділя, 28 Квітня, 2024

«Черкассиводоканал» припиняє видачу паперових квитанцій

Керівництво черкаського водоканалу прийняло рішення, що у період карантину, до 24 квітня, споживачам не будуть розноситися паперові квитанції. Такі заходи були прийняті аби мінімізувати контакти працівників установи зі споживачами, аби запобігти поширенню COVID-19, пише cherkasy-future.com.ua.

У водоканалі повідомили, що всю необхідну інформацію, таку як суму до сплати чи наявність заборгованості, можливо буде отримати в онлайн режимі.

Споживачам пропонують декілька способів для отримання інформації

Перший – за допомогою Call-центр, Skype, Viber. Щоб отримати інформацію щодо суми до сплати за воду та водовідведення потрібно зателефонувати до Call-центр, написати у Skype vodokanal_fizosoby_cherkasy чи на Viber +38 067 627 78 93. За цими ж контактами можна передати показники лічильника.

Ще один спосіб отримати інформацію – це особистий кабінет споживача на сайті «Черкасиводгео».

Для цього вам необхідно зайти на сайт підприємства та створити свій власний кабінет. Це допоможе вам контролювати ваші рахунки, в умовах карантину, не виходячи з дому. Окрім цього ви також зможете передати показники лічильників, та миттєво сплатити рахунок за спожиту воду та водовідведення за допомогою банківської картки.

Особистий кабінет дасть вам змогу переглядати діючі тарифи, наявний баланс. Окрім цього можна буде переглянути всю платіжну історію.

Наступне що пропонує «Черкасиводоканал» – оплата рахунків через сайт банку.

Інформація щодо ваших платежів щомісяця надходить до одного із банків (ПриватБанк, ОщадБанк, А-банк, Фамільний банк) чи відділення «Укрпошти». Вся ця інформація доступна на сайтах банків та «Укрпошти». Авторизувавшись на сайті, ви також зможете переглянути свої рахунки та здійснити оплату за спожиту воду та водовідведення.

У випадку якщо ви користуєтеся послугами іншого банку, вам необхідно звернутись до касира цього банку з платіжкою. В ній зазначені реквізити за допомогою яких можливо здійснити оплату.

Окрім цього в черкаському водоканал закликали городян, допомогти іншим людям, у разі потреби, сплатити їхні платіжки. Переважно мова йде про літніх людей, для який сплата платежів через онлайн системи може стати проблемою. Керівництво «Черкасиводоканал» просить людей не бути байдужими та допомогти своїм родичам чи сусідам, які не мають доступу до інтернету, або ж не вміють ним користуватися, сплатити всі необхідні рахунки.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.