П’ятниця, 29 Березня, 2024

"Розвиток міста" оприлюднено план благоустрою Черкас

Нещодавно був оприлюднений проект рішень виконавчого комітету: “ Про міський бюджет на 2019 рік”. Мета бюджетного прогнозування – встановити взаємозв’язок між стратегічними цілями розвитку міста та фінансовими можливостями. Про головні події міста на сайті “Черкаси.future”

Міський голова ноголошує на те, що бюджету міста буде достатньо на виконання плану та покращення умов проживання і благоустрою черкащан.

Так, що насправді обіцяє міський голова виконати в наступному році? Першочергово, бюджет буде спрямовано на розвиток і удосконалення:

Освіта. Для шкіл 21, 26 та гімназії 9, буде обладнаний індивідуальним тепловим пунктом; Налагодження електронної реєстрації дітей до ДНЗ; Комп’ютеризація більшості шкіл; Європейські школи мистецтв стануть більш доступні; Проведення ремонтних робіт; Оснащення, ДНЗ і ЗОШ, приватними камерами відеоспостереження.

Охорона здоров’ я. Розвиток та покращення медичної допомоги; Досягнення гідного рівня лікувального процесу; Забезпечення сучасним обладнання закладів;

Молодіжні програми. Проведення заходів з протидії в родині; Покращення сімейних відносин; Закупівля путівок до дитячих оздоровчих центрів, для дітей позбавлених опіки, за бюджетний кошт;

Культура і мистецтво. Культурний центр БК ім. Івана Кулика, створення груп по розвитку мистецької діяльності; Відкриття нових гуртків та сучасних студій; Удосконалення роботи спортивних шкіл;

Соціальний захист. Соціальна допомога малозабезпеченим сім’ям Тимчасове приміщення для безпритульних; Житлово-комунальне господарство: Благоустрій міста; Регулювання діяльності природних монополій забезпечення на території міста чистотою; виконання ремонтів та рекострукцій будівель, які цього потребують.

Цей перелік не є повним, а основні положення, які можна для себе виділити, щоб краще розуміти наміри наших депутатів. Кожному з нас потрібно більше цікавитись власним містом і втіленням у життя планів. Будемо слідкувати за розвитком подій у місті. 

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.