П’ятниця, 19 Квітня, 2024

На Черкащині активно проводиться ямковий ремонт доріг

На замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області підрядними організаціями продовжуються роботи з аварійного ямкового ремонту на дорогах державного значення. Детальніше на сайті Черкаси.future

Для забезпечення безпечного руху автотранспорту від подальшого руйнування доріг, минулого тижня, (з 18 по 23 березня) підрядними організаціями Служби автодоріг області ліквідовано майже 11,5 тис. кв. м ямковості та деформацій покриття.

Роботи проходили на автошляхах державного значення:

  • М-05 Київ, Одеса;
  • М-12 Стрий, Тернопіль, Кропивницький Знам’янка;
  • Н-02 /М-06 Кременець, Біла Церква, Ржищів, Канів, Софіївка;
  • Н-08 Бориспіль, Дніпро, Запоріжжя, Маріуполь;
  • Н-16 Золотоноша, Черкаси, Сміла, Умань;
  • Р-10 Канів, Чигирин, Кременчук;
  • Т-24-09 /М-03 Драбів, Золотоноша;
  • Т-24-11 Звенигородка, Катеринопіль, Тальне, Маньківа.

Роботи з ямкового ремонту на дорогах Черкащини проводяться холодними та гарячими асфальтобетонними сумішами, а також струменевим методом. Роботи з ліквідації ямковості – це тимчасовий вимушений захід, який застосовується для усунення деформацій покриття, для забезпечення безпечного руху автотранспорту та захисту “дорожнього одягу” від подальшого руйнування.

У разі виникнення несприятливих погодних умов (дощу) або ж через поломку АБЗ чи задіяної техніки, заплановані роботи з ліквідації ямковості проводитись не будуть.

З початку 2019 року підрядні організації Служби автодоріг області ліквідували майже 15 тис. кв. м ямковості. Окрім ямкового ремонту на автодорогах державного значення проводяться роботи з експлуатаційного утримання: прибирання сміття, прибирання зламаного гілля, планування узбіччя, очищення водопропускних труб, прибирання автопавільйонів громадського транспорту та інші роботи.

За інформацією САД у Черкаській області

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.