Понеділок, 6 Травня, 2024

Проект “шкільний офіцер поліції” в Черкасах

У гімназії міста Черкаси, проходитиме зустріч з місцевою поліцією. Майже кожен рік патруль міста проводить з дітьми повчальні заходи та обговорюють головні правила дорожнього руху. Про цікавий розвиток міста на сайті Черкаси.future

Для поліції важливо, щоб діти розуміли і запам’ятовували кожне правило, адже це важливо для їх здоров’я. Взагалі, вперше програма “Шкільний офіцер” була створена в США. Всім відомо, що діти з неблагополучних районів створювали свої правила в школах, тому влада наполягала на тому, щоб до кожної школи був закріплений свій поліцейський.

Він повинен був забезпечувати спокій та безпеку школярам. У 1980-их — 90-их роках за програмою «Шкільний офіцер поліції» ввели програми для попередження злочинності. Програма у Штатах працює і по сьогоднішній день. В США поліцейська діяльність не заплямована нічим.

Копи користуються популярністю, а діти ними захоплюються. Метод, почав охоплювати майже кожну країну. Україна в кожній школі закріплювала охорону, але охоронець до поведінки дітей не мав жодного відношення.

Тому, з 1 вересня 2016 року розпочався експериментальний проект “Шкільний поліцейський”. Особливо грандіозних планів створено не було але, перший етап “знайомства” учнів з патрульним пройшов успішно. Експериментальний проект було створено в чотирьох містах України: Києва, Одеси, Львова й Івано-Франківська.

Починаючи з 2019 року у нашому місті Черкаси, після низки перевірок та обговорень повноцінно проект був запущений і в Черкаських школах. Головна мета виконана, поліція повністю тримає під контролем весь процес навчання дітей та виховує законослухняних громадян.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.