Субота, 20 Квітня, 2024

Встановлено додаткові станції для електромобілей

Країна прогресує і це не може тішити нас. Якщо електромобілі в Україні набувають популярності то і пристосування для них повинно бути належним. Вже зовсім скоро обладнання для без паливних автомобілей вимагатиме більше розширення для використання. Основні зміни міста на сайті “Черкаси.future”

Існує така думка, що для зарядки електромобіля потрібні особливі й дорогі зарядні пристрої, сучасну електромережу з великим запасом потужності або інші речі, які «у нас в Україні ще немає». Все це – омана.

Головною перевагою електричних авто є можливість заряджати їх в будь-якому місці, де є звичайна побутова електромережа. Більшість електромобілів пристосовані для зарядки двома способами: змінним або постійним струмом.

Останній призначений для підключення до станцій швидкої зарядки на кшталт CHAdeMO, яких в Україні дійсно поки немає. Наповнення тягової батареї змінним струмом вимагає наявності зарядного пристрою, вмонтованого в кожен електромобіль.

Більшість електричних авто заряджаються пристроєм потужністю 3,3 кВт. Це не так вже й багато. Наприклад, потужність хорошого електрочайника може становити 2,2-2,4 кВт. Найпростіший і найпоширеніший спосіб зарядки електричного авто – в гаражі від звичайної розетки.

Отже, для встановлення більше станцій обслуговування не вимагає великих витрат та зусиль. Дві головні електрозаправки встановлено No712, м. Черкаси, вул. 30-років Перемоги7/1 та No339, Черкаси, вул. Гоголя, 221.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.