Субота, 27 Квітня, 2024

Ноутбуки Dell: характеристики, ціни, відгуки покупців

Поруч з моделями ноутбуків добре відомих марок на ринку з’являється продукція від нових виробників, які також виготовляють конкурентоспроможну продукцію. Однак класика залишається класикою і сучасні користувачі зберігають довіру до добре знаних компаній зі світовими іменами.  

Компанія Dell вийшла на ринок комп’ютерних технологій ще у 1984 році в американському штаті Техас. Дуже швидко виробник вийшов на міжнародний ринок, заявив про себе на європейській арені та в Азії. Сьогодні продукція компанії – це ноутбуки та комп’ютери з передовими технологіями.  

Ви точно не прогадаєте, якщо захочете купити ноутбук dell, адже сьогодні техніка цієї компанії – це різноманітні варіанти ноутбуків для людей з різними фінансовими можливостями, від техніки для економ-класу і аж до моделей бізнес-класу.  

Характеристики ноутбуків Dell 

Ноутбуки Dell вирізняються особливим підходом виробника до впровадження інновацій. До прикладу, модель ноутбука Dell XPS 13 здивувала покупців надзвичайною легкістю, тонкістю екрана, а також практичною відсутністю рамок. Фактично, компанія Dell – чи не єдиний виробник на ринку, який створює ноутбуки без масивних, яскраво виражених рамок.  

ноутбук Dell

Ще одна особлива технічна характеристика ноутбуків Dell – це практична відсутність непотрібних програм у забезпеченні роботи системи. Ноутбуки Dell тішать користувачів тим, що тут все чітко і лаконічно: програмне забезпечення не перевантажене великою кількістю непотрібних речей, як це часто буває в інших виробників. 

На ноутбуках Dell встановлені спеціальні утиліти для підтримки програмного забезпечення, гарантують безпеку збережених на ноутбуках файлів.  

Дуже крутими є моделі ігрових ноутбуків Dell: в них вбудована функція світлового шоу та сучасний сірий дизайн, який імітує космічний простір.  

Ціни на ноутбуки Dell 

Як ми вже згадували вище, ноутбуки Dell представлені в різній ціновій політиці: від бюджетних варіантів до дорогих. Звичайний ноутбук для офісної роботи коштуватиме в районі 250-300$ – оптимальна ціна на комп’ютерну техніку за сучасними мірками. 

Потужні ігрові ноутбуки коштуватимуть більше, аніж офісні ПК. Висока роздільна здатність екрану, потужна відео-карта та стійка форма обумовлюють досить велику ціну такого ноутбука:  в середньому, дешевше від 700$ ігровий ноутбук Dell знайти не вдасться.  

Відгуки користувачів на ноутбуки Dell 

За багато років перебування на ринку комп’ютерної техніки компанія Dell продовжує зберігати високу позицію рейтингу кращих виробників. Вже багато років це третя-четверта сходинка рейтингу, що свідчить про високу оцінку з боку користувачів комп’ютерів та ноутбуків Dell. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.