Вівторок, 30 Квітня, 2024

Футбольний майданчик для міста Золотоноша

Цього року в місті Золотоноша відбулась знакова подія для кожного майбутнього футболіста. В бюджетну програму міста Черкаси, входила частина про будівництво міні майданчиків по всіх Черкаських областях. Про це повідомляє сайт “Черкаси.future”

Першою із запланованих стало місто  Золотоноша, завдяки блискучому футбольному матчу де брала участь команда “Зеніт”. Склад команди вражаючий, представники військової частини Золотоноши. Два роки тому,  “Зеніт” став переможцем Чемпіонату України серед команд Ліги АТО та присвоїв Кубок Героїв АТО.

Майданчиком задоволені усі жителі міста, адже він оздоблений штучним покриттям завдяки якому можна грати в футбол у різні пори року. Яскраве освітлення дозволяє проводити тренування і вечірню годину.

Новий інвентар для різного виду тренувань. Цей подарунок було зроблено до Дня збройних сил України. Міні майданчик було створення для активного формування здорової нації, а також для проведення спортивних змагань для дітей та дорослих на високому рівні.

Наші діти поступово починають адаптуватися до світу віртуальної реальності і на подвір’ях вже рідко зустрінеться молодь, яка активно грає в різні ігри. Це неабияка проблема для сучасного покоління.

Активний і здоровий спосіб життя замінили різнопланові гаджети, які впливають на стан дитини. Але, якщо місцева влада активно сприяє розвитку спорту то можливо трішки змінить погляд дітей до нього.

Голова Черкаської Обласної Державної Адміністрації зайняв вірну позицію і абсолютно точно прагне назвати наше місто “Черкаси – місто спорту, а не криміналу”

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.