П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Сучасна система передачі показників лічильнка

Нещодавно в руках контролера з’явився електронний гаджет. Сучасна річ допоможе в режимі онлайн передавати показники лічильника на віддаленому доступі. “Черкасиобленерго” презентував новітню систему, яка допоможе контролерам під час перевірки лічильників. Актуальні події міста на сайті Черкаси.future.

Також, директор “Черкасиобленерго” запевняє, що з новим планшетом робота стане якісною та швидкою. Як працює система передачі? За допомогою новітніх технологій контролер зможе бачити на планшеті параметри, що стосуються побутового споживача.

У базі даних буде окремо видно історію переданих ним показників, історію нарахувань, всю історію приєднання. Ця система спрощує роботу контролерів в віддалених куточках сільської місцевості. Пілотна програма вже була застосована в Черкаському та районному РЕМі.

Саме в районах налічують 50 терміналів віддаленого доступу. Директор Черкаського РЕМ, Юрій Барішок, запевнив, що планшетами вже забезпечені більш ніж 40 контролерів. Через інтернет передаються дані в білінгову систему і автоматично відкриваються усі дані споживача стосовно лічильника.

Нещодавно, в пілотну програму внесли ще одну програму, такий собі “трекер” який відслідковує рух працівника та прокладений ним маршрут. Про це пише сайт vikka.ua. 

У кожному куточку Черкащини повинно бути якісне та сучасне обслуговування споживачів. Керівництво “Черкасиобленерго” закликає йти в ногу з часом. Обласні світловики обіцяють: згодом запровадять цю систему по всіх районах електричних мереж області. Також додають: працюватимуть над вдосконаленням програми.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.