Субота, 20 Квітня, 2024

Стартап року від Черкаських IT-спеціалістів

Кожного дня молоді спеціалісти відкривають нові можливості. Нещодавно, програмі InterLink було створено IT-розробку щодо закупівлі та впровадження медичного обладнання. Більше про цікаві новини на сайті Черкаси.future

Взагалі, ухвалення триває близько півроку, завдяки стартапу цей термін скоротився до одного місяця. Унікальність проблеми бюрократії в бізнесі не новина. Головна ціль – методи боротьби. Менеджер Черкаської ІТ- компанії Олександр Лукавий стверджує, що їх розробка набуває унікальності та немає аналогів, але доповненню він тільки вдячний.

Довгий шлях прокладено для створення стартапу. Але команда розуміє важливість ідеї для медичних закладів. Над проектом та реалізацією хлопці працювали з 2013 року. Тільки наполеглива праця дала результат та отримання звання “Прорив року” обґрунтоване рішення.

Завдяки високій якості програмних продуктів та сучасним підходам до розробки заслуговують лідерство на ринку розробки. Нині, проект активно використовується закордоном та має своїх постійних замовників. Зміна вимог в процесі роботи над продуктом – це природний процес.

Часті релізи та ітераційний підхід до розробки ПЗ дають нашим клієнтам можливість отримувати швидкий зворотній зв’язок, легко і своєчасно змінювати початкові плани. Процес розробки в компанії побудований таким чином, щоб сприяти безболісного внесення змін де розробляється продукт на всіх етапах його реалізації.

Працюючи над проектами, компанія завжди виступає в ролі партнера, об’єднуючи власні технічні знання з експертизою замовника для ефективного вирішення поставленого завдання. Фахівці вивчають предметну область замовника, щоб краще розуміти суть проблем, для вирішення яких створюється програмний продукт.Також, пропонують замовнику використовувати відповідні готові рішення.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.