П’ятниця, 29 Березня, 2024

Бізнес-проект для сучасних студентів

В місті Умань Черкаської області студенти наукового інституту презентували свої конкурсні роботи на Всеукраїнському конкурсі “Бізнес-трамплін”. Цікаві події на сайті Черкаси.future

Фінал проходив в Києві на базі торговельно-економічному інституті. Студенти були нагороджені почесними грамотами у номінації комерційний проект “ Заснування дитячого приватного садочка” школа раннього розвитку дитини” за методикою Монтессорі”.

Богдан Кобзін і Наталія Бровко нагороджені грамотами в номінації соціальний проект «VISION» (літній табір для підвищення інтелектуального та культурного рівнів студентів та учнів, які займаються науково-дослідною роботою), науковий керівник – викладач кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки Наталія Станіславчук.

За останні роки значно зросла кількість студентських наукових конференцій різних рівнів, що проходять за активною участю студентського активу – членів Студентського наукового товариства університету.

Сьогодні, науково-дослідна робота студентів є одним із важливіших засобів підвищення якості підготовки та виховання спеціалістів із вищою професійною освітою, здатних творчо використовувати у практичній діяльності досягнення науково-технічного і культурного прогресу.

Найбільш поширеними формами наукової роботи студентів є індивідуальна робота на кафедрах і в лабораторіях факультетів, здійснення пошукових досліджень, виготовлення зразків і моделей, розробка програмних продуктів, участь у наукових гуртках, підготовка наукових публікацій, участь в олімпіадах, конкурсах наукових робіт, конференціях тощо.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.