П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Поліпшення зв'язку для населення Черкас

На засіданні Ради регіонального розвитку, було розглянуто питання по встановленню автоматизованих робочих місць, які дозволятимуть одночасно впродовж хвилини оповістити від 12 до 36 абонентів як стаціонарного, так і мобільного зв’язку. Більш детальну інформацію про місто на сайті “Черкаси.future”

Це питання було запропоноване начальником управління цивільного захисту ОДА Юрієм Скоробагатовим. В більшості населених пунктів не встановлено дротові мережі зв’ язку і для оголошення надзвичайного становища використовуються гучномовці поліцейського патруля.

Це має меншу ефективність. На думку Юрія Анатолійовича, є необхідність встановлення в населених пунктах гучномовних приладів із автономним живленням від сонячних батарей.

Так, це спросить передачу важлової інформації населенню про різні надзвичайні ситуації в країні. Що важливо знати про дротову мережу.

Дротова мережа електрозв’язку є складною технічною системою, надає безперебійний і якісний функціонал, який забезпечує постійне рішення великої кількості задач різного рівня складності.

Цю ефективність, Юрій Скоробагатовим запропонував ввести в кожен регіон. Найголовніше, що Юрій підкреслив, це можливість створення безпеки місцевих громадян об’єднавши пожежну команду, службу порятунку та медичну установу.

Більшість із представлених етапів провадження покращення зв’ язку виявили бажання взяти участь у проекті створення центрів безпеки, майже половина уже підписали договори.

Задля того, щоб довести ефективність намірів, було проведено ряд експериментальних заходів. Довівши ефективність на сьогоднішній день, було зафіксовано покращення становища і безпеки населення.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.