Середа, 24 Квітня, 2024

Новий сервісний центр відкриють в Умані

21 березня, в місті Умань, буде презентовано другий оновлений сервісний центр МВС на Черкащині, що працюватиме за принципом єдиного вікна та відкритого простору. Детальніше на сайті МВС України та Черкаси.future.

В сервісному центрі МВС №7142 кожен охочий зможе отримати послуги з реєстрації та перереєстрації транспортних засобів, видачі та заміни посвідчення водія, видачі довідок про несудимість, тощо. Отримання бажаних послуг тут займатиме від 30 хвилин до 3 годин.

Оновлений сервісний центр обладнано електронною чергою, інформаційним боксом, планшетом якості обслуговування громадян за допомогою якого відвідувачі зможуть залишити відгук про роботу адміністраторів. Відкриття сервісного центру відбудеться за участі керівника Головного сервісного центру МВС Владислава Криклія, голови Черкаської ОДА Олександра Вельбівця, начальника РСЦ МВС в Черкаській області Володимира Андрущенка, голови Уманської районної державної адміністрації Євгенія Данченка, голови Уманської районної ради Оксани Супрунець та сільського голови села Родниківки Руслана Яремчука.

Також, активно розпочала діяти система мобільного сервісного центру МВС. Мобільний сервісний центр – це пересувний СЦ, що працює за графіком у віддалених населених пунктах, де немає стаціонарних сервісних центрів МВС.

Послуги МСЦ МВС:

  • реєстрація та перереєстрація транспортних засобів;
  • заміна посвідчення водія;
  • видача міжнародного посвідчення водія;
  • приймання запитів на отримання довідок про відсутність судимостей. Обслуговуватимуть громадян у МСЦ МВС два адміністратори та фахівець Експертної служби МВС.

Дні роботи мобільних сервісних центрів МВС: середа, четвер, п’ятниця. Населені пункти та графік надання послуг мобільними сервісними центрами МВС за посиланням. Мобільні сервісні центри МВС обслуговуватимуть громадян у регіоні на запит від органів місцевого самоврядування. Подати запит можна у регіональний сервісний центр МВС в області.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.