Вівторок, 19 Березня, 2024

Співробітництво між Україною та США: розвиток інформаційних технологій ЗСУ

Нещодавно відбулась робоча зустріч заступника начальника Генерального штабу Збройних Сил України генерал-лейтенанта Сергія Бессараба з начальником відділу оборонного співробітництва при Посольстві США в Україні полковником Робертом Пітерсом. За інформацією Управління зв’язків з громадськістю ЗСУ та сайту cherkasy-future.

Сторони обговорили питання подальшого  розвитку можливостей Збройних Сил України в сфері інформаційних технологій. В рамках візиту в Україну, делегація США планує реалізувати програму Уряду США та впровадити рішення на основі інформаційних технологій для ЗС України (Програма USAI- IT)

Збройні Сили України, завдяки постійній підтримці в протидії агресії з боку Російської Федерації, поступово реалізують важливі для розвитку плани. Також Уряд США систематично надає матеріально-технічну допомогу, організовані та проведені заходи з колективної та індивідуальної підготовки українських військовослужбовців в рамках Об`єднаної багатонаціональної тренувальної групи. Генерал-лейтенант Сергій Бессараб відзначив та подякував США від імені Збройних Сил України за надану допомогу. 

Головним та вагомим внеском в розвиток оперативних спроможностей ЗС України та розвиток військового співробітництва генерал-лейтенант Сергій Бессараб вручив полковнику Роберту Пітерсу почесний нагрудний знак начальника Генерального штабу — Головнокомандувача Збройних Сил України «За заслуги перед Збройними Силами України». Управління зв’язків з громадськістю Збройних Сил України

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.