Понеділок, 29 Квітня, 2024

В Каневі автобуси відновлять звичний графік руху

Наступного четверга у Каневі відновиться традиційний рух громадського транспорту. Відповідне рішення було ухвалено в ході останнього засідання комісії ТЕБ та НС 4 червня. Про це йдеться на сайті Канівської міської ради. Далі на cherkasy-future.

Запроваджуючи чергову хвилю послаблень, члени комісії дозволили особам, які досягли 60-річного віку і більше, не дотримуватись зобов’язання щодо самоізоляції.

Раніше особи, віком від 60 років підлягали обов’язковій самоізоляції, оскільки є особливо вразливою категорію населення до протистояння вірусу COVID-19.

Рішення про скасування дотримання режиму самоізоляції для цієї категорії населення набуває чинності з 11 червня 2020 року.

Це означає, що починаючи з 11 червня цього року відновлюється робота міських автобусних маршрутів загального користування № 1, № 2, № 4, № 5 в звичайному режимі за попереднім графіком руху, за яким вони курсували до введення карантину. Окрім цього будуть збережені всі пільгові рейси з урахуванням двох маршрутів на день до села Яблунів. Щоправда, з дотриманням протиепідемічних заходів, затверджених постановою Головного державного санітарного лікаря України.

Окрім цього, на засідання комісії ТЕБ і НС було прийняте рішення дозволити відновити діяльність закладів харчування, зокрема приймати відвідувачів у приміщеннях по всій території Канівської ОТГ. Раніше заклади громадського харчування мали змогу обслуговувати відвідувачів лише на літніх майданчиках. Однак працювати вони мають з дотриманням всіх санітарних вимог. Зокрема дотримуватися відстані – не менше ніж 1,5 метра між місцями для сидіння за сусідніми столами, розміщення не більше ніж чотирьох клієнтів за одним столом, використання відвідувачами, крім часу приймання їжі, респіраторів або захисних масок. Персонал також повинен бути в засобах індивідуального захисту, зокрема масках та рукавичках.

 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.