Неділя, 28 Квітня, 2024

Кам'янець зустрічає першого заступника голови ОДА: що вирішили та обговорили посадовці

Тривають виїзні наради першого заступника голови ОДА Тараса Висоцького в районах Черкащини. Там спільно з місцевим активом вирішують нагальні питання. Нині посадовець відвідав уже Тальнівщину, Жашківщину, Канівщину. Про це інформує прес-служба Черкаської ОДА та сайт cherkasy-future.

Цього разу – Кам’янський район. Майже в усіх районах, де вдалось побувати заступнику голови ОДА, проблеми подібні, пов’язані найперше із забезпеченням добробуту громадян. Завдання посадовців у кооперації та співпраці знайти шляхи вирішення. Адже здебільшого проблеми виникають через дефіцит фінансування, частково у зв’язку з неефективністю системи держуправління на місцях.

У Кам’янській РДА під час зібрання вдалося спільно з тамтешніми фахівцями обговорити функціонування первинної та вторинної медичної ланки, надання соціальних послуг, зокрема роботу Кам’янського територіального центру соціального обслуговування.

Особливу увагу приділили питанням освіти щодо забезпечення шкільними автобусами та функціонуванню опорних закладів. Чимало часу виділили на обговорення ремонту місцевих доріг та проведенню тендерів. Окреслили й подальші кроки щодо ефективності подальшої роботи тамтешніх очисних споруд.

Робочі візити триватимуть недовго через те, що Тарас Висоцький звільняється із Черкаської облдержадміністрації. Декларація про звільнення із посади першого заступника голови ОДА вже з’явилася на сайті НАЗК. Водночас киянин подав декларацію кандидата на посаду заступника міністра у Міністерстві розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства.

 

На посаді першого заступника голови обласної адміністрації Висоцький працював із 19 березня 2019 року. До роботи в ОДА Висоцький значився генеральним директором асоціації «Український клуб аграрного бізнесу». Також він був помічником на громадських засадах нардепа з фракції БПП Миколи Кучера – посадовця у структурі МХП. Мати Тараса Миколайовича працює в Здолбунівській РДА.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.